YOGA

ONLINE

yoga som onlineforløb


Det er VIDUNDERLIGT at gå til yoga. At få en yogalærer til at guide en, så man kan overgive sig fuldstændigt, slippe kontrollen og bare flyde med. Og mit bedste råd til dig er: 'bliv bare ved med det'. Jeg kan i hvert fald ikke selv undvære det.


Når vi møder en dygtig yogalærer, holder de fleste af os fast - fordi så kan vi endelig slippe kontrollen og bare være. Og det er guld værd. 


MEN i min verden er det den daglige indsats, der gør den helt store forskel. Dér, hvor jeg gør yoga til en del af mit liv - min hverdag.


Med et 6-ugers intenstivt yogaforløb gennem yogAlive får du muligheden for at få yogaen ind i dit liv for alvor - på dine egne præmisser og ud fra dine egne behov.  Og det gælder alt inden for din yogapraksis: yogastillinger, meditation, pranayama (åndedrætsøvelser), kost og ayurveda - altsammen krydet med den seneste forskning og yogaens filosofi. 


Du bliver guidet i et roligt tempo. Og du bestemmer selv hvor - hvornår - hvordan.

OPTAGELSERNE ER GODT I GANG

kommende onlineforløb

Forår

2020

Sommer

2020

Efterår 2020

Hold dit blodtryk i skak

Ja ja... dit blodtryk er lidt højt og hvad så? 

Naturen prøver ligesom bare at råbe dig op. Med et onlineforløb lærer du at lytte efter, og det kan være starten på en ny begyndelse. Uden stress og en sundere livsstil og livssyn.. 


Få en fantastisk overgangsalder

Prøv lige at lytte! Det er ved at slutte - det er ved at være omme. SÅ NYD DET DOG!!

Din krop sender dig et væld af signaler. Den er ved at ændre sig og ønsker bare, at du følger med. Kom lettere gennem din overgangsalder med øget bevidsthed og hjælp fra yoga og ayurveda. 


Kom i balance med årstiden

Lær at lev med alt det, der omgiver dig - naturen, årstiden, lys/mørke, varme/kulde.

De fleste af os kører på i samme tempo hele året, men det svækker systemet ikke at lytte efter, hvilke ydere påvirkninger vi omgives af.

Følg med i yoga-online-kalenderen. Der kommer løbende nye onlineforløb.


Det er min intention at lave yogaforløb over bestemte temaer - og om emner, som mange af os enten har eller vil blive konfronteret med på et tidspunkt i livet.


Jeg tror på, at vi kan gøre meget selv for at holde os sunde. Når jeg selv er blevet syg og er i ubalance, så har jeg altid haft et behov for at forstå, hvad der er sket - og gøre noget ved min situation selv.


Det er ikke altid muligt at få tilstrækkelige svar i det etablerede system - der er sjældent tid nok i dag. Og så er man overladt til sig selv og Google. Og det giver ofte mere usikkerhed end klarhed.


Med onlineforløbene forsøger jeg at samle aktuel viden om et bestemt sundhedsvidenskabeligt område og kombinerer det med yoga, meditation,  åndedrætsøvelser og ayurveda - tiltag, som du selv kan integrere i dit liv for at søge mod større balance. 


Onlineforløbene erstatter ikke en eventuel behandling eller et behandlingsforløb. 

Copyright @ All Rights Reserved