GUT 4 YOU

medlem

Du kan blive medlem i yogAlives gruppe 'GUT 4 YOU'. Medlemsskabet giver adgang til yoga, der er sammensat efter årstidernes energier, meditationer ved ny- og fuldmåne, viden om yoga, ayurveda og vestens sundhedsvidenskab, og du bliver medlem af en lukket facebookgruppe, hvor vi kan dele erfaringer frit.


GUT 4 YOU har naturligvis fokus på forbindelsen mellem fordøjelsen og vores mentale sundhed. For det viser sig, at tarmbakterier og vores hjerne hænger uværgerligt sammen. Medlemskabet synliggør sammenhængen og giver gennem yoga, meditation, åndedrætsøvelser, ayurveda og kost værktøjer til, hvordan vi kan (gen)oprette sundheden. 


yoga


Du får adgang til korte videoer eller lydfiler, der er sammensat efter årstiden og energierne omkring os. Hver sekvens tager udgangspunkt i din fysiske og mentale sundhed - der hvor fordøjelsen har en central rolle. Det er en yogaform for alle - som jeg kalder SOUL FLOW.
meditation


Der har været gratis meditation ved nymåne og fuldmåne siden marts 2020. Fremover vil livemeditationerne blive tilbudt medlemmer - og hver meditation varer 45 minutter. Temaet lægges op i facebookgruppen forinden.

Vi starter med en kort snak om tidens energier og intentioner - og mediterer derefter sammen i stilhed.


Hver meditation er kl. 20:45-21:30 på Zoom.

viden


Yoga, ayurveda og vestens sundhedsvidenskab formidles, så alle med interesse kan være med. Yogaen og den indiske ayurveda har meget at byde på med sin helhedsorientering - og har haft det i 5000 år. Vestens sundshedsvidenskab er evidensbaseret, og derimod en del af vores kultur og livsgrundlag.


Følg med i bloggen og i den lukkede facebookgruppe med nyheder og relevante tips.