GIV IKKE OP

Har du også sat dig for at droppe en dårlig vane?

Et 10 dages forløb, hvor vi mødes live på Zoom hver morgen kl. 7:15 - 7:40. Vi sætter dagens intention, mediterer, mærker åndedrættet og vågner sam-men med Solen i yogaens solhilsener, der passer til dagens energi. 

STYRK DIT ÅNDEDRÆT

Gør noget godt for

dine lunger

Få mere opmærksomhed på din vejrtrækning og styrk din muskulatur omkring brystkassen med restorative yoga, pranayama og yoga nidra. 


FOKUS PÅ DIG

Drømmer du om yogasekvenser, der er skræddersyet til dig?

Få 3 timers video-yogasekvenser, som er skræddersyet i samarbejde med dig og kun for at opfylde dine behov.

1:1 onlinesessioner


Har du brug for personlig sparring eller hjælp til at holde fast på dine nye rutiner? Bestil 45 min 1:1 onlinesession via Zoom med Helle undervejs i dit kursusforløb. Pris 250 kr.


yoga som onlineforløb


Det er VIDUNDERLIGT at gå til yoga. At få en yogalærer til at guide en, så man kan overgive sig fuldstændigt, slippe kontrollen og bare flyde med. Og mit bedste råd til dig er: 'bliv bare ved med det'. Jeg kan i hvert fald ikke selv undvære det.


Når vi møder en dygtig yogalærer, holder de fleste af os fast - fordi så kan vi endelig slippe kontrollen og bare være. Og det er guld værd. 


MEN i min verden er det den daglige indsats, der gør den helt store forskel.

Dér, hvor jeg gør yoga til en del af mit liv - min hverdag.


Med et intenstivt onlinekursus gennem yogAlive får du muligheden for at få yogaen ind i dit liv for alvor - på dine egne præmisser og ud fra dine egne behov.  Og det gælder alt inden for din yogapraksis: yogastillinger, meditation, pranayama (åndedrætsøvelser), kost og ayurveda - altsammen krydet med den seneste forskning og yogaens filosofi. 


Du bliver guidet i et roligt tempo. Og du bestemmer selv hvor - hvornår - hvordan.

Copyright @ All Rights Reserved