YOGA

ONLINE

yoga som onlineforløb


Det er VIDUNDERLIGT at gå til yoga. At få en yogalærer til at guide en, så man kan overgive sig fuldstændigt, slippe kontrollen og bare flyde med. Og mit bedste råd til dig er: 'bliv bare ved med det'. Jeg kan i hvert fald ikke selv undvære det.


Når vi møder en dygtig yogalærer, holder de fleste af os fast - fordi så kan vi endelig slippe kontrollen og bare være. Og det er guld værd. 


MEN i min verden er det den daglige indsats, der gør den helt store forskel. Dér, hvor jeg gør yoga til en del af mit liv - min hverdag.


Med et 2-6-ugers intenstivt onlinekursus gennem yogAlive får du muligheden for at få yogaen ind i dit liv for alvor - på dine egne præmisser og ud fra dine egne behov.  Og det gælder alt inden for din yogapraksis: yogastillinger, meditation, pranayama (åndedrætsøvelser), kost og ayurveda - altsammen krydet med den seneste forskning og yogaens filosofi. 


Du bliver guidet i et roligt tempo. Og du bestemmer selv hvor - hvornår - hvordan.

aktuelle kurser

Under udarbejdelse


Under udarbejdelse

Under udarbejdelse


1:1 onlinesessioner

Har du brug for personlig sparring eller hjælp til at holde fast på dine nye rutiner? Bestil 30 min 1:1 onlinesession via Zoom med Helle Kirstine undervejs i dit kursusforløb. 


det får du

Onlineforløbene er tilrettelagt over bestemte temaer - og om emner, som mange af os enten har eller vil blive konfronteret med på et tidspunkt i livet.


Jeg tror på, at vi kan gøre meget selv for at holde os sunde. Når jeg selv er blevet syg og er i ubalance, så har jeg altid haft et behov for at forstå, hvad der er sket - og gøre noget ved min situation selv.


Det er ikke altid muligt at få tilstrækkelige svar i det etablerede system - der er sjældent tid nok i dag. Og så er man overladt til sig selv og Google. Og det giver ofte mere usikkerhed end klarhed.


Med onlineforløbene samler jeg aktuel viden om et bestemt sundhedsvidenskabeligt område og kombinerer det med, hvordan du bedst muligt kan få nye vaner i hverdagen - med yoga, meditation, åndedrætsøvelser og ayurveda - tiltag, som du selv kan integrere i dit liv for at søge mod større balance. 


Et forløb varer mellem 3-6 uger og består blandt andet af:

  • Gudidede videooptagelser med indførsel og yogaøvelser til brug i forløbet
  • Et ugeforløb - hvor du langsomt bliver indført i dine nye vaner med pdf (til udprint) og videopræsentationer og øvelser
  • Guidede meditationer og yoga nidra
  • Gode råd om kost, yoga, livsstil og ayurveda
  • Medlem af en lukket facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål undervejs i dit forløb.
  • Kan efter behov suppleres med 30 min 1:1 onlinesession med Helle Kirstine
  • Kan eventuelt suppleres med en workshop eller onlineklasse (www.harmonyyoga.dk)


Forløbene gennemgås fra A-Z, og du kan gøre det hjemmefra i dit eget tempo. Du har adgang til onlinematerialet 8 uger efter købsdato - men du kan downloade al materialet, så du kan beholde det for altid. 


Onlineforløbene erstatter ikke en eventuel behandling eller et behandlingsforløb. 

Copyright @ All Rights Reserved