Yoga-spa 


Er du træt dybt ind i knoglerne og kører tankerne bare derudaf?


Vær med på denne workshop en søndag i november med stilhed, den blideste soul flow yoga, restorative yin med vibrationer fra en stor, håndlavet klangskål - placeret enten direkte på kroppen eller ved siden af din måtte. Vi slutter selvfølgelig af med en meditativ yoga nidra.


Workshop med selvforkælelse, fordybelse og total afslapning


November er den smukke, men også mørke måned - hvor vi stadig synes, vi skal have travlt, selvom vi sjældent er gearet til det.


Selvom du ved, at du trænger og har de bedste intentioner, så kan det være rigtig svært bare at give slip og slappe af.

Hvis du har kørt i et for højt gear længe, så har stresshormoner svært ved at falde til ro. Og så kører tankerne bare derudaf, kroppen er kommet

i ubalance - og måske er nattesøvnen også forstyrret.


Under denne workshop får du mulighed for at give helt slip - og vi tager alle de lækreste midler i brug. Vi starter med en blid, flydende yogapraksis, hvor du kan give slip på spændinger og ophobede stoffer og følelser.

Efterfølgende giver restorativ yin yoga kroppen den fornødne støtte til at kunne slappe helt af.

Ofte er tankerne det sidste, der slipper - og her kommer yoga nidraen ind, som har direkte indflydelse på frekvensen af vores hjernebølger.

Mens du ligger i de restorative yinstillinger, vil du få mulighed for at opleve klangskålens vibrationer helt tæt på. Enten på selve din krop eller ved siden af din måtte - det bestemmer du selv. Kroppen kan godt opfattes som et musikinstrument, hvor hvert atom, molekyle, celle, væv og organ hele tiden udsender signaler på forskellige frekvenser og forskellige niveauer. Klangskålen har indvirkning på disse energier og kan skabe samklang og resonans, så du kan opnå en følelse af at blive fuldstændig nulstillet. Søndag d. 7. november kl. 10-12

Workshoppen foregår live i det skønne yogastudie 'Yoga Herregaarden' i Nordsjælland (nær Fredensborg)Soul flow yoga - restorative yin - yoga nidra - klangbad

WORKSHOP I NOVEMBER


Vi mødes i 'Yoga Herregaarden' i Fredensborg, hvor der er masser af plads, blid musik og en skøn energi. 


Workshoppen varer 2 timer

- soul flow yoga praksis (1/2 time)

- restorative yin yoga  + klangbad (1 time)

- yoga nidra (1/2 time)


Du får tilsendt et mini-hæfte forinden om lyd & energier - og hvordan klangskålens dybe toner kan give ro og balance. Så har du nemlig bedre mulighed for at vurdere, om du ønsker skålen direkte på kroppen eller ved siden af din måtte.
HVAD KRÆVES DER


Til workshoppen skal du bruge en yogamåtte, to puder (gerne en hård og en lidt blødere), to tæpper, to yogablokke og en øjenpude.

På Yoga Herregaarden kan du låne al udstyr. Men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget udstyr også.


Selvom studiet er godt opvarmet, så tag gerne sokker og lidt ekstra til overkroppen med (bluse og/eller tørklæde), fordi kroppen kan godt svinge i temperatur under en intensiv og meget afslappende praksis. 
TID, STED OG PRIS


Pris:

200 kr inkl. mini-hæfte om lyd & energi

(medlemmer får 10% rabat)


Workshop:
Søndag d. 7. nov kl. 10:00 - 12:00

 

Sted:


Yoga Herregaarden, Oldvejen 2, bygning C, Fredensborg 


Parkering på marken ved siden af (skilt)


Tilmelding her.
(max 10 deltagere)