Prana Soul Flow


Et yogaforløb over 10 onsdage - betal for 8.


Prana Soul Flow er en kombination af blid prana vinyasa og yin yoga. De blide, dynamiske bevægelser styrker musklerne og bevægeapparatet, samtidig med at sindet flyder ind i en meditativ tilstand. Yin yogastillinger stimulerer knoglerne og strækker fascia - og så giver de lange pauser hjernen mulighed for at falde helt til ro. 

Hver yogaklasse afsluttes med medtiation og/eller åndedrætsøvelser - og selvfølgelig en lang, velfortjent shavasana.


Soul Flow er ren nektar for krop og sjæl.

YOGAFORLØB


Yogaforløb 10 onsdage med

- blid prana flow: fluid power

- yin yoga stræk med styrke

- meditation og pranayamaI yogAlive passer vi på hinanden

yogAlive går ikke på kompromis med corona. Så vi passer godt på hinanden - også gennem hele efteråret. Der er håndsprit i yogalokalet, og bliver vi ramt af endnu en corona-bølge i efteråret, så tager yogAlive forbehold for yderligere hensyn/restriktioner.
HVAD KRÆVES DERYogastudiet har alt tilbehør, som du kan låne, men du er meget velkommen til at medbringe dit eget - som minimum din egen yogamåtte.


I studiet er der varm te, afslappende musik og beroligende belysning.


TID, STED OG PRIS


Pris: 1008 kr (medlemmer 'Gut 4 You' får 10% rabat).

Det er så ærgerligt at tilmelde sig et yogaforløb og så misse et par gange pga. sygdom eller ferie. Derfor betaler du nu kun for 8x, men er selvfølgelig velkommen alle 10x, hvis du kan. Denne ordning gør, at jeg også ved, hvor mange vi bliver under hele forløbet, så jeg med sindsro kan leje yogastudiet til os. For jeg fastholder, at vi max. skal være 8-10 på holdet.


Tid: Hver onsdag fra d. 7. september

Kl. 19:00 - 20:30

 

Sted:


House of Yoga, Hørsholm Midtpunkt 14, 1. sal, 2970 Hørsholm


Tilmelding her