Med mundbind og morgenhår?


Det sidste år har ligesom husket os på, hvad der virkelig betyder noget her i livet, ikke?


Hvorfor spilde så meget tid på alt det, som vi alligevel ikke kan gøre noget ved? Alder, rynker, overgangsalder og skavanker, - og alt dét der foregår omkring os, som vi måske nok kan tage stilling til og agere efter - men som vi overhovedet ikke kan kontrollere. Det eneste vi kan kontrollere er, hvad vi lukker ind i vores eget liv. En intensiv workshop  på 3 timer får vi fokus på vores egen personlige indre kerne - og hvordan denne kerne, psoas-musklen, kan bruges bevidst til at styrke vores power, krop og sind. 

Med mundbind og morgenhår


En yogapraksis er en genvej til at give slip på spændinger og bekymringer. Fysisk og mentalt. Med fokus på din indre kerne - psoas musklen - kan du nu (gen)finde din indre power, din personlige styrke og din (fornyede) lyst til at leve livet. 

Psoas-musklen forbinder underkrop med overkrop - den styrer vores gang og holdning - og så har den direkte relation til vores vejrtrækning og vores nervesystem - det er ikke uden grund, at den kaldes for SJÆLENS MUSKELSidste søndag i maj - sammen i yogastudie - d. 30/5

- workshoppen foregår live i det skønne yogastudie 'Yoga Herregaarden' i Nordsjælland (nær Fredensborg)

(Selvfølgelig kun hvis det er muligt ifølge myndighedernes anbefalinger - ellers gør vi det på Zoom)


- Søndag d. 30 maj: LIVE på Yoga Herregaarden. En flydende prana flow praksis - hvis indendørs - så også med skøn musik.Søndag d. 30/5


Workshop i maj

Vi mødes på det skønne sted i Fredensborg 'Yoga Herregaarden', hvor der er masser af plads - ude som inde. 


- blid prana flow: fluid power

- yin yoga stræk med styrke

- meditationer før, under og efteryogAlive KRÆVER CORONAPAS

yogAlive går ikke på kompromis med corona. Alle bedes derfor indtil videre om at fremvise negativ coronatest (højst 72 timer gammel), hvad end vi opholder os ude eller inde.

yogAlive har ikke fokus på principper eller politiske overbevisninger - jeg fokuserer kun på, at vi altid skal passe bedst muligt på hinanden og dem vi holder af. Som altid :-) 
HVAD KRÆVES DEREn yogamåtte, to puder (gerne en hård og en lidt blødere), et tæppe, to yogablokke og en øjenpude.


På Yoga Herregaarden anbefaler jeg, at du tager dit eget yogaudstyr med. Hvis det ikke er muligt, kan du låne måtte, puder og tæpper - og der er masser af håndsprit til rådighed.


I yogastudiet bærer vi desuden mundbind, når vi bevæger os rundt i lokalet. Og tag gerne et smukt et med - ét, der betyder noget for dig, eller som du synes er skønt og smukt at have på. Det betyder også noget :-) 


TID, STED OG PRIS


Pris: 195 kr (medlemmer 'Gut 4 You' får 10% rabat)


Tid: Søndag d. 30. maj

Kl. 9:00 - 12:00

 

Sted:


Yoga Herregaarden, Oldstien 2, bygning C, Fredensborg 


Tilmelding her