faste


Vidste du, at organer og fordøjelse arbejder på højtryk - dag og nat? Og så snart vi står op, byder vi atter kroppen på mad og drikke, som skal omsættes og udskilles.


Kroppen arbejder konstant - og sørger for, at vi kan yde dagen igennem. Og det på trods af at vi af og til byder vores krop lidt af hvert med sværtfordøjeligt mad, vin, kaffe og hvidt sukker. 

At faste - blot 1. dag - kan give kroppen den fornødne ro og følelsen af, at du ligesom kan starte forfra. Den seneste forskning viser, at faste én gang om ugen er endnu bedre og er med til at styrke helbredet betragteligt. Vi hjælper hinanden igennem dagen


Indstil dig på en dag, hvor du stort set ikke laver noget - andet end at nyde nuet. Sæt aktiviteterne i bero, så du ikke udsætter din krop for stress imens.

Denne form for faste er efter min mening en sjælden mulighed for at mærke samspillet mellem krop og sind..Faste er for dig, der...

- ønsker at stress af og få nervesystemet i bero


- gøre noget helt ekstraordinært godt for dig selv


- ønsker at vaske vinteren væk - indvendigt og udvendigt :-)Faste kan være hårdt og er ikke for alle, fordi...

faste kræver ro - og det er vi generelt vildt dårlige til at give os selv. Så derfor mødes vi 3 gange i løbet af dagen og hjælper hinanden mentalt - fordi det er ikke sikkert, at de andre i familien gider at være med :-) 

Hvis du indtager medicin, skal du lige tale med yogalæreren, inden du starter med at faste. Specielt grapefrugt er uhensigtsmæssig, hvis du tager specielle former for medicin, fordi grapefrugt indeholder et stof, der kan nedsætte omsætningen af medicinen. Så hør lige hvad der er bedst for dig, inden du starter.

SØNDAGSHYGGE

- sammen, men hver for sig


En søndag for dig og din krop

Vi mødes 3 gange i løbet af dagen


- 9:30-10:00: Det første glas drikker vi sammen, mens vi forbereder os på dagen og hører, hvad denne dag kan gøre godt for.

- 14:00-14:30: Her kan vi virkelig gå sukkerkold, så vi drikker andet glas sammen. Vi laver også beroligende pranayama og meditation. 

- 20:00-20:30: Du vil sandsynligvis være meget træt tidligt på aftenen. Og måske har du allerede nu drukket dit sidste glas. Men inden du gør i seng, så sæt hjernen i bero med en yoga nidra. 
HVAD KRÆVES DERVilje, lyst og dedikation - og RO!


Sørg for at indstille dig på en søndag, hvor du virkelig ikke skal lave noget. Andet end en lang, men langsom gåtur - måske læse en god bog - måske meditere mere end du plejer - måske bare nyde nuet? 


Grapefrugtjuice: Ca. 10 stk

Broccoliafkog: Et helt broccoli.


Du får en manual med dagsprogram tilsendt nogle par dage forinden.

TID, STED OG PRIS


Pris:  

1 søndag 54 kr

4 søndage 200 kr. (10% for medlemmer)


Sted:

  • Online via Zoom.
  • Ved tilmelding får du loginoplysninger tilsendt via mail.
  • Log dig ind på Zoom et par minutter før hver session. 
  • Tilmelding her