Efterårs-detox


Er du klar til en dyb 'control-alt-delete' af krop og sind?


Følg en ayurvedisk detoxkur, der afgifter krop og sind og er en ren foryngelseskur for dine celler. Kuren består af at spise retten Kitchari i en kortere eller længere periode - morgen, middag og aften. Der er næring nok i retten, og fordøjelsessystemet styrkes og genetablerer den naturlige tarmbevægelse, fjerner fornemmelsen af at være 'tung i kroppen' og regulerer kropsvægten. 

Vælg mellem 3 dages detoxkur eller 7 dages detoxkur, inklusiv morgenmeditation. 


Søndag d. 3. oktober


Workshop i oktober

Vi mødes på det skønne sted i Fredensborg 'Yoga Herregaarden', hvor der er masser af plads og god energi. 


- soul flow yoga praksis

- fascia release

- restorative yoga

- meditation

- link til opskrift og program for hhv 3- og 7 dages kur tilsendes 3 dage inden workshoppen afholdes, så du har tid til indkøb og mental forberedelse.


HVAD KRÆVES DERTil workshoppen skal du bruge en yogamåtte, to puder (gerne en hård og en lidt blødere), et tæppe, to yogablokke og en øjenpude. På Yoga Herregaarden kan du låne al udstyr. 


Til morgenmeditationen skal du blot bruge yogamåtte og pude/tæppe. Stå gerne lige ud af sengen og gøre dette som det første i din dag, hvis du kan.
TID, STED OG PRIS


Pris:

Workshoppen alene (195 kr)

3 dages detoxkur (325 kr) inkl. workshop og meditation (4-6 okt)

7 dages detoxkur (500 kr) inkl. workshop og meditation (4-10 okt)


(medlemmer får 10% rabat)


Workshop: Søndag d. 3. okt kl. 9:30 - 11:30

Meditation: Hver morgen i dén periode, du vælger fra kl. 7:00-7:15.

 

Sted:


Workshop: Yoga Herregaarden, Oldvejen 2, bygning C, Fredensborg 


Meditation: Online på Zoom


Tilmelding her

En smart detoxkur for krop og sind


Efterår er VATA tid i ayurvedisk betydning. Bladene visner og falder af træerne; de lukker ned og suger al næring ind i stammen og ned til rødderne. Vi er selv ekstremt påvirket af naturen - ja, måske har vi glemt det - men der er altså en grund til, at efterår og vinter ofte opleves som stresssende. En tid, hvor vi ikke er så stærke som om sommeren, hud og hår bliver tørt og skrøbeligt - og vores fordøjelse er ikke til at finde ud af.

Det er hele er lidt 'som vinden blæser'.


Personligt er jeg lidt forsigtig med detoxkure. Fordi de ofte tages, når vi har brug for at tabe os - eller blot som et hurtigt forsøg på 'at der skal ske noget andet'.

En detoxkur med KITCHARI som base er for mig derimod en livsstil. Et bevidst valg om, at jeg i min dagligdag desværre ikke kan undgå giftstoffer - hverken fysiske elller mentale giftstoffer, og de ophobes som affaldsstoffer i krop og sind. Jeg må derfor aktivt gøre noget for at skille mig af med disse toxiner igen. Men på en blid og sund måde. Og med et langvarigt resultat.


Under en KITCHARI detoxkur spiser du den samme ret hver dag - morgen, middag og aften. Du kan være helt rolig: der er nok med næring i retten.

Ris og Mung Dal sørger for proteiner og er tridoshic (afbalancerende), og grøntsager bidrager med kulhydrater og gode fibre. Krydderier sparker til stofskiftet og kan varieres, når det hele bliver lige lovligt monotont. Og fedtstofferne tilfører du via en god olie - eller allerbedst med ghee.

Opskrift og program får du tilsendt inden kuren.Første søndag i oktober d. 3. oktober

Workshoppen foregår live i det skønne yogastudie 'Yoga Herregaarden' i Nordsjælland (nær Fredensborg)

Meditationen klarer vi over Zoom om morgenen. Her skal vi nemlig sætte en intention for dagen, så vi står stærkt i os selv undervejs.


Prana flow - fascia release - Gut4You - yin - meditation - restorative