108 namaskars


Det er en tradition i Harmonyyoga / yogAlive, at sommer-og vintersolhverv fejres med 108 solhilsener.

Hvis du har prøvet det før, så ved du, hvor helt vidunderlig en oplevelse det er, at lave 108 nærende namaskars i én meditativ rækkefølge. Det er fysisk hårdt - helt sikkert. Og man bliver konfronteret med en del tanker og følelser undervejs af mere eller mindre behagelig karakter. Men det betyder, at du giver SLIP på alt det gamle - alle gamle hæmninger, affaldsstoffer og følelser, der bare har sat sig fast. Det er en vidunderlig oplevelse. Og en oplevelse som alt sammen er med til at aligne os til årstiden og lysets højdepunkt på året.

KAN VI VÆRE SAMMEN?


Workshop i maj

Vi mødes på det skønne sted i Fredensborg 'Yoga Herregaarden', hvor der er masser af plads - og vi bliver max. 10 personer.


108 namaskars i alt

- 54 solhilsener

- 54 blide solhilseneryogAlive KRÆVER CORONAPAS

yogAlive går ikke på kompromis med corona. Alle bedes derfor om at fremvise negativ coronatest (højst 72 timer gammel).

yogAlive har ikke fokus på principper eller politiske overbevisninger - jeg fokuserer kun på, at vi altid skal passe bedst muligt på hinanden og dem vi holder af. Som altid :-) 
HVAD KRÆVES DEREn yogamåtte, to puder (gerne en hård og en lidt blødere), et tæppe, to yogablokke og en øjenpude. Og tag gerne et håndklæde med.


På Yoga Herregaarden anbefaler jeg, at du tager dit eget yogaudstyr med. Hvis det ikke er muligt, kan du låne måtte, puder og tæpper - og der er masser af håndsprit til rådighed.


I yogastudiet bærer vi desuden mundbind, når vi bevæger os rundt i lokalet. Og tag gerne et smukt et med - ét, der betyder noget for dig, eller som du synes er skønt og smukt at have på. Det betyder også noget :-) 


TID, STED OG PRIS


Pris: 130 kr (medlemmer 'Gut 4 You' får 10% rabat)


Tid: Søndag d. 20. jUNI

Kl. 9:30 - 11:30

 

Sted:


Yoga Herregaarden, Oldstien 2, bygning C, Fredensborg